Regie

Stijn De Wolf , de regisseur voor Passie 2020 "De zoon van een timmerman", volgde cursussen theaterregie bij Opendoek en werd projectmatig gecoached door gerenommeerd regisseur Frank Van Laecke. Daarna startte hij zijn opleiding in “regie podiumkunsten” bij Paul Ooghe aan het APK te Gent en vervolmaakte Stijn zijn opleiding aan The Guildhall School of Music & Drama in Londen.

Stijn startte zijn podiumcarrière bij Incar Dansspektakel waarmee hij tourde door onder andere Amerika en China. Sinds 2009 werkt Stijn als freelance regisseur en scenarioschrijver voor verschillende theatergroepen en producties uit de ruime regio. Zo regisseerde hij onder meer de theaterstukken EQUUS, het spektakel Circus op Stelten! en schreef hij het succesvolle " 't Schrijverke". Ook werkte hij voor Cirque du Soleil aan de Europese première van hun show Corteo

In het musicallandschap is hij een graag geziene gast, zo regisseerde hij musicals als Beauty and the Beast en Peter Pan. Voor Musical van Vlaanderen creërde hij samen met componist Benjamien Lycke en scenariste Leen Cogghe de nieuwe musical TopTalent.

In zijn vrije tijd is Stijn vooral gekend als de stuwende kracht achter Camerata Productions vzw, een productiehuis dat zich ontplooit in alle mogelijke podium- en audiovisuele kunsten.

Om u zo een best mogelijke ervaring te geven maakt deze website gebruik van cookies, meer info kan je vinden in onzeprivacy policy